Summa sidvisningar

lördag 7 april 2012

SLUTSPELSGÄDDOR!

I skärtorsdags hade man Krobbe i båten för lite fiske på slutspelsgäddor. Nu var det ju inte den verkliga Krobbe Lunderg utan det skedde i skepnad av Göran Lindh som "tror" att han är han. Alla vi andra vuxna utan barnasinnet kvar förstår ju att så inte är fallet.
Men denna Krobbe har lika känsliga handleder som sin namne idol det kan jag garantera. Åk dit, kasta hit, drilla, veva och byta drag. Allt sker i elitserietempo.

KÖR DIT!!!
Det enda som stoppar framfarten är när "Krobbe" får sms på sin Samsung, trots gigantisk skärm så ser han lite glest just nu. Med skärmen upptryckt i ansiktet försöker han tyda vad som skickats, hysteriskt roligt att se för oss som ännu kan se...

Fisket gick precis som slutspelet i övrigt riktigt bra, den ena förleksgäddan efter den andra kom in i båten. Många var ur den mindre skalan men ett par riktigt fina gäddor fick lufta fjällen.

En snabb dragning dit, sen vrider vi dit och smack!
Vattentempen har sjunkit ett par grader pga av det kallras vi fått de senaste dagarna men trots det så är gäddorna fortfarande riktigt hungriga.
Helgen fortsätter ett par dagar till så fler gäddor kommer att noteras i pärmen.

Krobbe öppnade upp för mig mellan sms;en

1 kommentar:

  1. ISAK (Göskungen)23 april 2012 23:18

    Det är ingen åldersgrej han har sett lika illa sen barnsben å grattis till guldet

    SvaraRadera