Summa sidvisningar

fredag 23 augusti 2013

IGÅNG IGEN

Nu var det ett tag sedan bloggen uppdaterades...
Men nu skall det bli ändring på detta, sommaren har tagit all tid och lusten att skriva har verkligen inte smugit sig på förrän nu.Elit 7.an jobbar på bra, otroligt nöjd med min nya leksak!
SEMESTERFISKEN
Det blev en splittrad sommar, där ledighet varvades med fotbollsträningar och cuper. Gothiacup var och blev sommarens höjdpunkt, en otroligt rolig upplevelse att vara med om, väl värt all tid man lägger ned på grabbarna.

Fjolårets makalösa gösfiske i regionen skulle toppas men det blev inte lika stora framgångar för de bästa gösjägarna men fortfarande har vi ett makalöst gösfiske i området.

Det är bara Ottnarens Fiskevårdsförening som inte fattat det här med sportfiske och man förbjöd sportfiske med båt mellan 1 maj och 15 juni, för att sedan tillåta fiske med nät och långrev varje dag från 1 juli!
Man förundras över vilken otur dom har när dom tänker...

Följden har naturligtvis blivit att de stora exemplaren ligger i någons nätfiskefrys som ofta är stora och tilltagna, allt måste upp vetdu!!!
Där blir det inget fiske för mig något mer, har ingen lust att sponsra detta område.
Sen har jag ett förslag på namnbyte från Ottnarens Fiskevårdsförening till Ottnarens Nätfiskesällskap, det namnet överensstämmer i alla fall med det som man håller på med!

VERTIKALFISKE
Som så många andra så är det detta som gäller, metoden är lite lurig och det finns fortfarande utvecklingspotential i detta fiske.
För det mesta var det trögfiskade dagar och långt mellan huggen, men så kom man in i huggsexor då gösarna kastade sig över det mesta som droppades ned över deras huven.

Bästa morgonen så hade jag fem gösar på knappt två timmar, som alla vägde över 4 kilo. Då var det riktigt roligt.

Den flygande holländaren...
Nu ligger jag lågt inför höstens gäddfiske och som fisk är det inget som slår gäddan, punkt slut. Så är det för mig i alla fall.

Hösten skall fortsättas i att leta och fiska nya vatten blandat med återbesök i ungdomsvatten, som inte sett kepsen på mig på över 20 år.

Ha det!


2 kommentarer:

  1. Har du slutat fiska?

    SvaraRadera
  2. Vad hände med uppdateringarna? :(

    SvaraRadera